Legfrissebb

Új magaslatokban a CARDANO, jót tett az Afrika Projekt

A Cardano /ADA/ kriptopénzének sikerült az eddigi legmagasabb napi záróértéket elérnie 1,4798 dolláron a Binance tőzsdén.

A kriptopénz most borzasztó közel van ahhoz, hogy új történelmi csúcsot érjen el, jelenleg 1,5338 dolláron kereskednek vele.
Februárban az ADA volt a beszédtéma, 350 százalékkal emelkedett a márciusi Mary-frissítés előtt, amely a Cardanot egy többeszközös blokklánccá alakította át. Az elmúlt hónapokban azonban többnyire oldalazva kereskedett, lemaradva az Ethereum, a Binance Coin és természetesen a Dogecoin mögött.

A Cardano újbóli lendülete az IOHK közelmúltbeli afrikai partnerkapcsolatainak tulajdonítható, amelyek óriási médiavisszhangot váltott ki. A közösség is várja az Alonzo hard forkot, amely végre intelligens szerződéseket hoz a hatodik legnagyobb blokkláncra.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

by CurrencyRate.Today

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!