Legfrissebb

Mi az INLOCK?

Az INLOCK egy kamatozó tárca szolgáltatás kriptopénz tulajdonosoknak.
A platform Kamatozó Tárca és Kölcsön szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. A kriptotárca felhasználói kamatjövedelemhez juthatnak, miközben likviditást biztosítanak a kölcsönvevőknek, mindezt bármilyen elkötelezettség, vagy kötöttség nélkül. A kamatok naponta kerülnek jóváírásra és hetente kifizetésre. A platform által meghirdetett kamatok teljes éves távon értelmezendők.
A kölcsönvevők túlbiztosított fedezetre vehetnek fel kölcsönt. Az INLOCK többféle kriptovalutát támogat, melyek között egyaránt megtalálhatók olyan népszerű eszközök mint a Bitcoin vagy az Ethereum, de mellette komoly szerepet kapnak a dollár és arany fedezetű stabil érmék is. A platform teljesen automatizált és 2018 óta működik jelenlegi formájában. Az automatikus fedezetkezelésének köszönhetően, az INLOCK minden kölcsönadónknak garantálni tudja, hogy visszakapja a pénzét.
Az INLOCK platform kiemelten nagy hangsúlyt fektet a rendszer biztonságára. A platformot kiberbiztonsági szakértők alapították és 2020 nyarán a platform sikeresen vizsgázott egy átfogó IT biztonsági és folyamati vizsgálaton is. A platform által kezelt ügyféleszközöket a Fireblocks Inc. által biztosított magas védelmi szintű rendszerben tárolja, melyet a világ egyik legnagyobb auditor cége, az Ernst & Young ellenőrzött és megkapta a SOC 2 Type II minősítést.
A Kamatozó Tárca szolgáltatásban az alapkamatokon túl ügyfeleink jelentősen magasabb kamatbevételre tehetnek szert, ha rendelkeznek a platform saját tokenjével is (ILK token). Az ILK token 2018 óta van forgalomban, melynek biztonságát a CoinFabrik auditor cég ellenőrizte és a mai napig több mint 100 millió dollárnyi értékben cserélt gazdát a különböző tőzsdéken. Ügyfeleinknek előre meghatározott mennyiségű tokennel kell rendelkeznie (25 ezer, 100 ezer vagy 1 millió) a szignifikánsabb magasabb kamatok eléréséért.
Chart:
Előadás:
Az INLOCK platform web alkalmazása az www.inlock.io oldalon keresztül illetve mobil applikáción keresztül érhető el.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!