Legfrissebb

Már eladhatunk NFT-t is az eBay-en!

Az eBay frissítette szabályzati politikáját, hogy megkönnyítse az NFT tokenek értékesítését, írja a Reuters. Az új funkció kezdetben csak néhány kategóriában, megbízható eladók számára lesz elérhető.

Jordan Sweetnam, korábbi PayPal-tulajdonos egy olyan eszközkészletet fog bevezetni, amellyel az NFT-k széles választékával lehet majd kereskedni a platformon:

Az elkövetkező hónapokban az eBay olyan újdonsággal bővíti platformját, amely a blokkláncra épült NFT-k eladását teszi majd lehetővé a platformon.

Az olyan helyettesíthető kriptovalutákkal ellentétben, mint a Bitcoin és az Ethereum, az NFT-k egyedi, blokkláncon rögzített digitális tételeket képviselnek.

Amint arról már beszámoltunk, az eBay vezérigazgatója, Jamie Iannone nemrég azt nyilatkozta, hogy a vállalat is vizsgálja a kriptovaluták fizetési formaként való bevezetését.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!