Legfrissebb

Már a KFC-t is fizethetjük DOGE-al?

Pletykák jelentek meg arról, hogy a KFC Canada elfogadja a Dogecoin-t, miután a cég ma egy fura tweetet tett közzé.

Áprilisban a KFC Canada bejelentette, hogy 35 dollár feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosít, mire egy vásárló így reagált: “Vásárolhatok a DOGE-ommal is?”

A KFC Kanada válaszolt: “Elfogadunk készpénzt, kártyát és dogecoin-t.”

A tweet körülbelül 2500 retweetet, 500 kommenttel ellátott retweetet és 5800 like-ot kapott. Hamarosan a hírt különböző oldalak, köztük a Coin.fyi és a U.Today is felkapta.

Az azonban nem világos, hogy a gyorsétteremlánc valóban elfogadja-e a Dogecoin-t vagy bármely más kriptopénzt. Jelenleg a KFC weboldalán nem jelenik meg semmilyen opció a Dogecoin-nal való fizetésre. Inkább csak a hitelkártyás és a Google Pay fizetési lehetőségeket mutatja.

Lehetséges, hogy a bejelentés egy szájbarágós vicc. Nemrégiben olyan márkák, mint a Snickers és a Slim Jim utaltak a Dogecoin-őrületre, pedig ténylegesen nem fogadják azt el fizetőeszköznek.

Sőt, maga a KFC is használta már korábban a Dogecoin shiba inu-t a közösségi média promóciós anyagaiban. Februárban a spanyol részleg egy mémben a KFC-t Godzilla (Burger King) és King Kong (McDonalds) ellen küzdő, alulmaradt kutyaként ábrázolta.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a KFC Canada korábban már fogadott el kriptovalutát. 2018-ban olyan promóciót indított, amelynek keretében a felhasználók Bitcoinért vásárolhattak egy csirkés vödröt. Ezáltal jogosan feltételezhetői, hogy a vállalat kriptovaluta elfogadása nem teljesen kizárt.

A KFC hivatalosan még nem jelentetett meg erre vonatkozó információt.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!