Legfrissebb

Delegátor híradó – 288. epoch

Kedves Delegátorok!

Hosszú kihagyás után hoztunk Nektek néhány rövid, de fontos hírt!

Az egyik legfontosabb hírünk, hogy a szeptember 12-én esedékes Alonzo forkra felkészült a GULAS pool! Így a blokkgyártó és relay szerverek a mai naptól az előírt 1.29.0-ás verziójú cardano-node alkalmazást futattják, így biztosítva a zökkenőmentes átállást.

A másik hír pedig az IOHK-val kapcsolatos. Mint az láthatjátok a bálna még mindig nálunk van, pedig már hetekkel ezelőtt el kellett volna mennie. Ennek okát nem ismerjük, csak gyanítjuk, hogy köze van a közelgő Alonzo forkhoz. Viszont ma kaptuk kézhez az újabb pályázat részleteit és a jelentkezési lapot amit természetesen azonnal kitöltöttük és visszaküldtünk. Szerencsére volt mit “beleírjunk”, hiszen az elmúlt időben nem tétlenkedtünk, tettünk ezt-azt a közösségéért (többek között a Yoroi fordítás és a jutalom kalkulátor weboldal létrehozása) amit szeretnek az IOHK-nál is 🙂 Hamarosan kiderül, mennyire voltak elégedettek velünk.

Köszönjük a figyelmet és, hogy még mindig velünk vagytok. Mint tudjátok már csak napok kérdése és új korszakba lépünk a Cardanoval! Tartsatok velünk továbbra is!

A Delegátor híradó – 288. epoch bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!