Legfrissebb

Delegátor híradó – 276. epoch

Sziasztok Delegátorok!

Véget ért a nyaralás és újra jelentkezünk a híradóval!

Első fontosabb hírünk, hogy a múlt héten átléptük a félidőt, az IOG bálnája még nagyjából másfél hónapot marad nálunk és támogatja a pool működését. Természetesen utána se állunk le, folyamatosan keressük az új/régi delegátorokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Próbálunk minél többet tenni a magyar közösségért, mindenféle projekten dolgozunk a háttérben ezzel is vonzóvá tenni a GULAS-t. Illetve egyre több külsős partnerrel is kapcsolatba léptünk. Meglátjuk mit hoz a jövő, mi pozitívan állunk elébe. Ki tudja? Lehet újra nyerünk a pályázaton, vagy esetleg a Cardano Foundation bálnája látogat meg minket legközelebb?

A második legfontosabb dolog amiről tudnotok kell, hogy a pool pledge a napokban módosításra került. Ennek háttérben egy személyes, váratlan esemény áll de a pool működést nem befolyásolja a változatás.

Ebben az epochban 5 blokkot gyártottunk, a következőben pedig 4 lesz. Lesz még itt hullámvasút 🙂

Végére egy kis apróság: az adapools.org ranglétráján a 397. helyre másztunk fel. Igazából nagy jelentősége nincs, hiszen “sajnos” pl. a Yoroi csak a toplistásokat sorolj előre, így onnan nem igazán várható random delegálás.

Köszönjük, hogy nálunk delegáltok és köszönjük a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk.

A Delegátor híradó – 276. epoch bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!