Legfrissebb

Delegátor híradó – 270. epoch

Sziasztok Delegátorok!

Mint azt tudjátok, a pool indulása óta ebben az epochban gyártottuk a legtöbb blokkot. Ez számszerűsítve 6 darab blokkot jelent. Szép teljesítmény! A szerverek (és az operátorok 🙂 szerencsére állták a sarat és nem történt semmi fennakadás. Ugye te is is szeretnétek még több hasonló epoch-ot? Ha a Cardano is úgy akarja, akkor látunk majd. Viszont a következő epocban “csak” 3 blokkra számíthatunk, persze ennek is nagyon örülünk.

Ha már a számoknál tartunk, az elmúlt 5 epoch alatt közel 40%-al megnőtt a delegátoraink száma. Wow. Ekkora növekedésre nem igazán számítottunk! Nagyon köszönjük nektek! Reméltük, hogy mindaz amit kínálunk nektek (adacoin.hu hírportál, Facebook/Telegram csoport, a nyereményjátékok és persze a pool teljesítménye) vonzóvá teszi a GULAS-t, de mértékét alábecsültük. Mondtam már, hogy szuperek vagytok? 🙂

Emlékeztek, korábban említettünk, hogy együtt dolgozunk az Emurgoval (is) egy kis projekten, amivel majd Ti, magyar delegátorok fogtok jól járni igazán. Ez a kis projekt a héten egy újabb mérföldkőhöz jutott. Most várunk az Emurgo-ra egy kicsit, hogy elvégezzék az saját tennivalójukat is a projektben. Bízunk benne, hogy pár héten belül bejelenthetjük a nagy hírt. Többet egyelőre nem szeretnék írni róla, a kíváncsiak már úgyis összerakták a képet az eddig elejtett információ morzsák és internetes kutakodásoknak köszönhetően.

Köszönjük, hogy nálunk delegáltok! Gyertek a Telegram-ra, kövessetek Twitter-en és csatlakozzatok a Facebook csoporthoz ha még nem tettétek volna! Sziasztok!

A Delegátor híradó – 270. epoch bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!