Legfrissebb

Delegátor híradó – 268. epoch

Sziasztok Delegátorok!

Gondoltátok volna? Eltelt egy újabb epoch és két fontos dolog is történt ezalatt az 5 nap alatt a GULAS pool-al.

Először is sikeresen legyártottuk a 10. blokkot, hurrá-hurrá! Mindehez nagyban hozzájárult az IOG delegációja, de természetesen anélkül is összejött volna, csak lassabban. A lényegi munkát a ti delegált ADÁ-itok végezték 🙂

Viszont a következő epoch-ban csak 1 darab árva blokkot sorsolt nekünk a Cardano hálózat. Úgy tűnik a 600, nem nyertes pályázaton elindult pool “megátkozott” bennünket, így a várható 3.2 helyett jóval kevesebbet fogunk gyártani a 269. epoch-ban. Ki tudja mit hoz a jövő? Lehet a következőkben talán 5 blokk is beesik. Ez a szép a rendszerbe épített szerencsefaktorban.

A másik fontos dolog pedig egy mini-interjú volt a Kezdő Kripto Géniuszok oldallal, ahol kicsit beszéltünk magunkról és a pool-ról. Ha esetleg lemaradtatok volna róla akkor itt tudjátok megnézni

Van itt meg két apróság amit megszerettem volna veletek osztani. Először is dolgozunk egy oldalon ami segít a pool választásban és jobban megérteti-szemlélteti a pool-ok közötti költségeket és a várható jutalmat. Másodszor pedig közvetlen kapcsolatba kerültünk az Cardano Foundation / IOHK / Emurgo fejlesztőkkel és elkeztünk dolgozni egy közös projekten. Ennek eredményét reményeink szerint heteken belül megoszhatjuk veletek!

Végül pedig (ahogy a hűséges olvasóink megszokhatták) egy érdekességgel készültem. Vagyis remélem, hogy érdekes lesz nektek is. Ez pedig nem más, mint a pool neve. Talán sokan nem is tudják, de a GULAS a gulyás szóból “ered”. Azért lett éppez ez, mert a pool rövid azonosítója (ticker) maximum 5 karakter lehet. Na, de miért neveztük el gulyásnak? Mivel elsősorban a magyar közösség számára készült a pool, próbáltunk valami magyar vonatkozású, népszerű nevet adni neki. Hát így lett gulyás 🙂 Illetve mivel nemzetközileg is ismertebbek lettünk, így sok külföldi is láthatja a pool nevéből, hogy magyarokkal van dolga. Szegény Charles Hoskinson kicsit nehezen ejti ki a pool nevét, de azért csak sikerül neki. Nézzétek csak: https://twitter.com/AdacoinH/status/1396922981687955456

Ennyi volt a mai híradó. Köszönjük, hogy nálunk delegáltok! Gyertek a Telegram-ra, kövessetek Twitter-en és csatlakozzatok a Facebook csoporthoz ha még nem tettétek volna!

A Delegátor híradó – 268. epoch bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!