Legfrissebb

Delegátor híradó – 267. epoch

Kedves Delegátorok!

A mai híradó rövid lesz, hosszú volt a nap … De ez nem gátol meg benne, hogy csupa jó hírekkel szolgáljunk nektek.

Mint azt a Telegram és Faceboook csoportunk tagjai láthatták/olvashatták egy nyeremény játékkal zártuk ezt az epochot. Szerettük volna veletek együtt megünnepelni ezt a jeles napot, ugyanis az epoch záráskor (23:45-kor) aktívvá válik a pool-ban az IOG által hozzánk delegált 3.2 millió ADA, így a pool stabil blokkgyártása holnaptól biztosított!

Az előrejelzések szerint csütörtökön és vasárnap is várható blokk a következő epochban. Mondtuk már, hogy bárki számára elérhetőek Telegramon a GULAS pool-al kapcsolatos történések (új delegátorok, stake növekedés-csökkenés, blokk gyártás stb) A következő Telegram botok készségesen segítenek nyomon követni a dolgokat, csak ajánlani tudjuk őket.

@PoolToolBot @CardanoscanBot @AdaPoolsOrg_bot

További jó hír, hogy az elmúlt 2 epoch alatt 20 új delegátorunk lett! Hajrá, hajrá!

A végére 2 érdekességet is hoztam nektek. Az első amit a napokban a Cardano Foundation jelentett be, miszerint a Cardano hálózatban lérehozták az 1 milliomodik tárcát is. Ez a tény már önmagában is eléggé impresszív, túl sok magyarázatot nem fűznék hozzá. Talán annyit, ha elindulnak az okos szerződések, akkor mosolyogva fogunk erre az 1 milliós számra visszagondolni. A kapcsolódo Twitter bejegyzés és a komment áradat itt olvasható https://twitter.com/Cardano/status/1396331888093061121

Búcsúzóul pedig nézzétek meg ezt a kis játékot (az ELITE pool jóvoltából!) , melyben Charles-sal kell elkapni a leeső ADA-kat. Jobbra-balra mozgás az A,D gombokkal, a stakelés pedig az S betűvel lehetséges. Jó szórakozást 😀

https://elitestakepool.com/game/cardanocapers.html

A Delegátor híradó – 267. epoch bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!