Legfrissebb

Cardano vs VeChain

A Cardano Foundation, a Cardano ökoszisztéma fejlődését felügyelő független nonprofit szervezet bejelentette az egyedi ellátási lánc nyomon követhetőségének és hamisítás elleni megoldásnak az élő kiadását a Scantrust-tal.

A jelentés szerint a Cardano és a Scantrust által biztosított ellátási lánc megoldás lehetővé teszi a márka tulajdonosainak, hogy kihasználják a Scantrust fizikai, biztonságos QR-kódjainak nyomon követhetőségét és célzott adatfunkcióit.

A Cardano-Scantrust alkalmazás összekapcsolja a Cardano blokklánc metaadatait egyedi és nyomon követhető Scantrust QR-kódokkal a Baia nemzetközi piacokra szánt borosüvegén. Ez lehetővé teszi a Baia borellátási lánc útjának minden érintési pontjáról és interakciójáról részletes adatmegjelenítést.

Sokan úgy látják, hogy ez az új fejlesztés nagy kihívást jelent a VeChain számára, aki a blokklánc-iparág nyilvánvaló vezetője, amikor az ellátási lánc megoldásokról kell gondoskodni.

https://heraldsheets.com/supply-chain-solution-implemented-on-cardano-challenge-vechain/

A Cardano vs VeChain bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!