Legfrissebb

BREAKING NEWS! Indul az első ICO a Cardano hálózatán!

Az online előfizetések nyomon követése és kifizetése kimerítő folyamat, mivel gyakran elveszíthetjük a fonalat, hogy hol milyen csatornára, platformra iratkoztunk fel, fizettünk elő. A Revuto a kriptovaluták gyorsaságát és költséghatékonyságát a fiat pénzek praktikusságával ötvözve változtatja meg az emberek előfizetési szokásait.

A Revuto, a Cardano blokkláncon DAppként lett kialakítva, az előfizetések kifizetéséhez a natív Cardano tokeneket és a DeFi-t használja. A felhasználók egyszerű aktiválással és deaktiválással nyomon követhetik előfizetéseiket, és igényeiknek megfelelően jóváhagyhatják, letilthatják vagy szüneteltethetik azokat.

Az AMB Cryptoval folytatott beszélgetés során Jos Majic, a Revuto vezérigazgatója és Vex Vukman, COO őszintén beszélt a platformról, a REVU tokenről, annak nyilvános értékesítéséről és az előfizetés-kezelési megoldás létrehozásának motivációiról.

MÁR CSAK PÁR óra, és INDULHAT A  token VÁSÁRLÁS!

A Revuto a kripto- és DeFi szolgáltatások kihasználásával az előfizetésekkel együtt a felhasználók kezébe adja a hatalmat, lehetővé téve, hogy ne csak azt irányítsák, hogy kinek, mikor és mit fizetnek, hanem, hogy kevesebbet fizessenek és megtakarítsák a pénzüket.

A Revuto hatalmas előnye, hogy amikor az előfizető Revuto bankkártyával fizet az előfizetésért, jutalmat kap REVU tokenben. Ami még fontosabb, hogy amikor egy ajánlott barátunk ugyanezt teszi, akkor mi minden tranzakciója után 1% jóváírást kapunk REVU tokenben.

A Revuto felhasználók a REVU tokenjeiket likviditási poolokban helyezhetik el, és magas hozamot szerezhetnek ezzel. Mikro, és normál kölcsönzés révén likviditást biztosíthatnak másoknak. Röviden, a Revuto lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kamatoztassák pénzüket.

A REVU tokenek nyilvános értékesítése május 18-án kezdődik a Cardano hálózatán.

Ez lesz az első nyilvános tokenértékesítés a Cardano rendszerén. Mivel a REVU a Cardano natív tokenje, és a tokenértékesítési platform a Cardanora van szabva, így példaként szolgálhat más Cardano projekt számára is.

Azzal, hogy elsőként indítják a projektet ezen az ökoszisztémán, a figyelem középpontjába kerülnek, így az elvárások is magasabbak lehetnek a Cardano közösség számára.

Miért pont az Cardano hálózatán?

Ethereumra építeni az üzletet öngyilkosság lenne, mert senki nem használná a tokent arra, hogy 12 eurót fizessen a Netflixnek és 30-at a tranzakciós díjakért. Ebben az értelemben az Ethereum hálózatnak nagy skálázhatósági problémái vannak.

Maga a token szavazati joggal is jár, ami kulcsfontosságú a felhasználók közösségének kiépítéséhez. Valamint ott van a Cardano alapítvány, amely az egyik legnagyobb támogató az iparágban, és végül a csapattagok, akik közvetlenül a Cardano számára dolgoznak (IOHK), és segítenek a projektben. Ha az összes szempontot kombináljuk, a Cardano egyértelmű választás volt.

A siker a kapuban lapul, mert jelenleg a Revuto megközelíti az 1 milliós  (early) előregisztrációt!

Azon kívül, hogy a felhasználók jelentős előnyre tehetnek szert pénzügyeikben a REVU tisztességes havi hozamot hozhat, amely önmagában fedezi a havi előfizetési díjakat.

Az, hogy mikor láthatjuk a REVUTO-t a tőzsdéken, még nincs információ, mert előbb a tőzsdékkel való szerződéseket kell jóváhagyni, ezek sikere pedig a token értékesítés sikerétől függ.

ADA TO THE MOON!!

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!