Legfrissebb

BitPadre az új magyar kriptovaluta-váltó

BitPadre néven új hazai Bitcoin és kriptovaluta-váltó indult. Automatizált és gyors váltás, saját tárcával és magyar ügyfélszolgálattal.

RÖVIDEN AZ ÚJ HAZAI KRIPTOVALUTA VÁLTÓRÓL, A BITPADRE-RÓL

A BitPadre Magyarországon és az Európai Gazdasági Térségben (EGT) teljesen legálisan működő, minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkező Észt bejegyzésű vállalkozás. A társaság 2019 óta rendelkezik kripto/fiat váltó és pénztárca-szolgáltató licenccel. Nagy előnye, hogy a 99%-ban automatizált a váltás, így rugalmas és azonnali szolgáltatást biztosít.

MIÉRT ÉRI MEG BITPADRE KRIPTOVALUTA VÁLTÓT HASZNÁLNI?

A BitPadre kripto-tárcájában tárolt ügyfélvagyon biztonságáért egy nemzetközi szinten is elismert technológiai partner a felelős. A szolgáltatásukon keresztül az ügyfelek által beutalt kriptopénzekről az egyik legszigorúbb szakmai tanúsítvánnyal (SOC 2 Type II) biztosított eszközkezelő gondoskodik, melynek megfelelősségét egy független szervezet rendszeresen auditálja.

Gyors, egyszerű, 0/24-ben rendelkezésre álló szolgáltatás. A váltás folyamata teljesen automatizált. Az átváltásnál a beküldés idejét veszik figyelembe, így nincs árfolyamkockázati tényező. A számlán a FIAT valuta azonnal jóváírásra kerül, és azonnal használhatóvá válik.
A szabályozott jogi környezet és a folyamatos pénzügyi monitorarás és ellenőrzés végett, az értékek teljes biztonságban vannak. Bár szinte kizárt, hogy kellemetlen meglepetések adódjanak az automatizált rendszerben, ha mégis bekövetkezne egy nem várt esemény, a cég szoftverszolgáltatójának biztosítója jótáll a BitPadren tárolt értékekért.
Nem kell külső pénztárcát csatolni a szolgáltatáshoz. A rendszer beépÍtett digitális pénztárcával rendelkezik. Kártyával, bankszámláról vagy készpénzzel váltott FIAT valuta tárolása mellett kriptovaluta is utalható a BitPadre pénztárcájába
A cégnél a folyamatos innováció és fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelelégedettségre is. A supportnak küldött e-mailekre 24 órán belül kivétel nélkül válasz érkezik.

A kiemelt ügyféltámogatás mellett a BitPadre ajánló (affiliate) partnerprogrammal is rendelkezik. Így a hűséges ügyfelek jutalomban is részesülhetnek. Mindössze egy egyedi, rendszer által generált ajánlói (referall) linket kell megadniaz új regisztációkor, és máris elszámolásra kerül a jutalék. A jutalékot a rendszer BTC-ben írja jóvá és az kiutalható vagy a BitPadrén is megtartható. Ha az új ügyfél regisztrációja az egyedi linken megtörténik, az ajánló (linket kibocsátó) azonnali 20%-os jutalékban részesül minden váltás után.

HOGYAN KELL REGISZTRÁLNI A BITPADRE KRIPTOVALUTA VÁLTÓRA?

A regisztrációt a Bitpadre.com weboldalon kell megtenni. A regisztrációs folyamat nagyon egyszerű, csupán e-mail címre és egy erős jelszóra van szükség, majd a használati feltételek elfogadása után kész a regisztráció. A regisztrációs panelen érdemes hozzájárulni a hírlevél fogadásához is, hogy értesüljünk a legújabb szolgáltatásokról, változásokról, ajánlatokról.

Ha a regisztráció sikeres volt, akkor egy visszaigazoló e-mailnek kell érkezni a postafiókunkba. Az e-mailben található linkre kattintva az ügyfélfiókunk aktiválásra kerül. A Bejelentkezés gombra kattintva azonnal be is léphetünk a fiókunkba. Azonban, hogy használhassuk a rendszer összes funkcióját, szükségünk lesz a teljes ügyfelazonosításra, a KYC azonosításra.

ELSŐ FELADATOK A REGISZTRÁCIÓ UTÁN

Mint minden jelszóval védett szolgáltatásnál, különösen igaz egy pénzügyi szolgáltatásra, be kell állítani a 2FA azaz kétlépcsős azonosítást, és a KYC (know your customer) azonosítást.

KYC (KNOW YOUR CUSTOMER) AZONOSÍTÁS BEÁLLÍTÁSA

A jobb felső sarokban található felhasználói ikonra kattintva láthatjuk a FIÓK ADATOK menüpontot. Rákattintva lehet beállítani a kétlépcsős (2FA) azonosítást.
Először is, nyilatkoznunk kell, hogy közszereplők vagyunk e. Ehhez pipáljuk vagy ne pipáljuk ki a megfelelő checkbox-ot és kattintsunk az Elfogadom gombra.
Ezután a rendszer kéri a telefonszámunkat, ugyanis az azonosításhoz a rendszer egy visszaigazoló kódot fog küldeni. Kód kérése gombra kattintva megjön az sms.
Írjuk be az sms-ben található kódot a felugró ablakba, majd kattintsunk az Ellenőrzés gombra.
Megjelenik egy felhasználási feltételek ablak. Itt pipáljuk ki a két checkboxot, majd kattintsunk a NEXT gombra.

SZEMÉLYI AZONOSSÁGUNK HITELESÍTÉSE

Válasszuk ki az országunkat a legördülő menüből, majd válasszuk ki melyik dokumentumunkkal szeretnék elvégezni az azonosítást. Kattintsunk a megfelelő kör checkboxra. Lehet választani vezetői engedélyt, személy igazolványt, útlevelet és lakcímkártyát. Az általunk kívánt dokumentumra kattintunk, akkor a rendszer megadja a a helyes feltöltési paramétereket: Legyen világos, éles és teljes fotó. A dokumentum elejéről és hátuljáról is kell fényképet készítenünk. A dokumentumról készült képeket az elejéről a számítógépünkről és a telefonunkról is feltölthetjük. Ha a telefonunkról szeretnék egyből feltölteni a képeket, akkor a ‘continue on your phone’-ra kell kattintani a lap alján. Ekkor vagy bemásoljuk a kapott linket a telefon böngészőjébe vagy beolvassuk a qr kódot a fényképezőgép segítségével. A beolvasott qr kód után ugyanez a felület jelenik meg. Kattintsunk az első upload ikonra és válasszuk ki a fotótárból a dokumentum elejét. Majd a második ikonra kattintva a fotótárból válasszuk ki a dokumentum hátulját. Ha a rendszer feltöltötte a képeket kattintsunk a net gombra.
A dokumentum feltöltése után selfie-t kér a rendszer. Ha készen állunk kattintsunk az ‘Im ready’ gombra. Engedélyezzük az applikációnak a mobilkameránkhoz való hozzáférést.
A hiteles fotóhoz forgassuk körbe a fejünket. Ez azért fontos, hogy a rendszer tudja, hogy élő embert fotóz és nem egy képről készít fényképet.
Ha mindent talál a rendszer a selfie kiírás mellett egy verify szó jelenik meg. Ez esetben kattintsunk a NEXT gombra.
A rendszer ellenőrzést végez, hogy az adatok, a dokumentumok és a selfi-k is rendben vannak e, és összehasonlítást végez. Ha minden rendben talált akkor kiírja, hogy ‘VERIFICATION COMPLETE’
Ha mindent jól csináltunk a rendszer engedélyt ad a szolgáltatások igénybevételéhez. Ezzel elvégeztük a KYC azonosítást, amely ahhoz kell, hogy a váltó szolgáltatást és a ki-be utalást igénybe tudjuk venni. Ahogyan egyre szabályozottabbá válnak a kriptovaluta váltók és tőzsdék, úgy késztetik a hatóságok őket a megfelelő ügyfélazonosítás megkövetelésére.

KÉTLÉPCSŐS AZONOSÍTÁS BEÁLLÍTÁSA

A főoldal jobb oldalán közép tájon találjuk az ajánlást a kétlépcsős azonosításra Google Authenticator-ral. Mindenkinek ajánljuk a beállítás bekapcsolását ugyanis nagyban növeli az kriptovalutáink biztonságát.

Kattintsunk a 2FA beállítása zöld gombra. Kattintsunk a párosítsa készülékét gombra.
Nyissuk meg a mobiltelefonunkon a Google Authenticator azonosító appot. (Google és applestoreból letölthető)
Az applikáción kattintsunk a hozzáadás gombra, aztán a QR kód beolvasása gombra, majd olvassuk be a számítógépen kapott QR kódot.
A QR kód beolvasás után megjelenik a Google Authenticator app-ban a BitPadre azonosítója.
A változó azonosító kódot írjuk be a BitPadre felületén található helyre, majd kattintsunk az ELLENŐRZÉS gombra. Ha kész, a rendszer kiírja, hogy a sikeres azonosítás megtörtént.

HOGYAN UTALJUNK KRIPTOVALUTÁT A BITPADRE TÁRCÁNKRA?

A főképernyőn találhatók a tárcák. Kétféleképpen lehet kriptovalutát elhelyezni a tárcákban. Az egyik, a külső tárcáról vagy tőzsdéről beutalás, a másik a vásárlás. A tranzakciók kizárólag akkor engedélyezettek, ha a KYC azonosítás megtörténik. Utalás vagy vásárlás csak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), USD Coin (USDC), USD Theter (USDT), Maker Dai (DAI) esetében lehetséges.

HOGYAN UTALJUNK KRIPTOVALUTÁT KÜLSŐ TÁRCÁRÓL VAGY TŐZSDÉRŐL?

Kiválasztjuk az elhelyezni kívánt coint. A zöld plusz jelre kattintva máris megjelenik az adott tárcának a címe. Ezt a címet kell beírni a külső tárcába utaláskor. Fontos, hogy mindig ügyeljünk a megfelelő hálózaton való küldésre.

HOGYAN VÁSÁROLJUNK KRIPTOVALUTÁT?

Az adott coin tárcáknál láthatjuk az egyenlegünket és a középárfolyamot. Mellette található egy narancssárga Buy Now gomb. A gombra kattintva a rendszer végigvezet minket a vásárlás folyamatán.

HOGYAN KÜLDJÜNK KÜLSŐ TÁRCÁRA KRIPTOVALUTÁT?

A jól megszokott tárca felületen található a zöld gomb mellett egy szürke negatív jelzést mutató ikon. Arra kattintva megjelenik a kiutalás felülete. Ha még nem adtunk hozzá tárcát akkor kattintsunk az új tárca hozzáadására, majd töltsük ki a tárca címet mezőt. Nervezzük el melyik tárcánk az, hogy legközelebb könnyen be tudjuk azonosítani. Tárca létrehozása gombra kattintva, a rendszer létre is hozza az új tárcát. Új tárca rögzítésénél szükség van a Google Authenticator kódra amit a kétlépcsős azonosításhoz hoztunk létre. Ha beírtuk a kódot, kattintsunk a tárca mentése gombra.

Kiutaláshoz vissza kell térni a tárcákhoz és újra az adott coin szürke kiutaló gombjára kattintani. A kifizetés képernyőjén már csak az összeget kell beírnunk és a Google Authenticator kódunkat. Ha ez megvan, a kifizetés gombra kattintva elindul a kifizetési folyamat – írja a cryptofalka

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!