Legfrissebb

A PayPal nagy bejelentése

A PayPal tegnap közölte, hogy a külső kriptotárcákba történő bitcoin-kifizetések hamarosan elérhetővé válnak.

Azok, akik a PayPal-on keresztül bitcoint vagy más kriptovalutákat vásároltak, a mai napig nem tudták azokat a platformról kiküldeni, csak vásárolni, majd eladni tudták. Sok fogyasztó csalódott ebben, és ez számos problémát eredményezett.

A tegnapi kriptokonferencián a Paypal blokkláncért és kriptopénzekért felelős alelnöke, Jose Fernandez da Ponte elárulta a történelmi lépést.

“Szeretnénk a lehető legátláthatóbbá tenni a dolgot, és lehetőséget biztosítani a felhasználóinknak, hogy […]. Sokan szeretnék nálunk hasznosítani a kriptovalutáikat, ezért biztosítani akarjuk számukra a szabadságot, hogy bárhová elvihessék, ahová csak akarják.”

Ponte egyelőre nem határozta meg, hogy mikor lesz lehetséges a bitcoin-kifizetés. A közelmúltbeli fejlemények alapján még hónapokba telhet, mire ez elérhetővé válik. Ponte a konferencián a PayPal stabilcoin lehetőségéről is beszélt, kijelentve, hogy a stabilcoinok és a CBDC-k szépen megférnek egymás mellett.

Ha az ügyfelek számára lehetővé válik a Bitcoin kivétele a PayPal platformján keresztül, az a tranzakciók új hullámát indíthatja el. A felhasználók ugyanis biztosak lehetnek abban, hogy nyugodtan választhatnak egy biztonságosabb tárolási lehetőséget.

A PayPal döntése esélyt ad azoknak is, akik bizonytalanok abban, hogy hol kezdjék.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!