Legfrissebb

A Dogecoin mánia és buborék – állítja a CoinShares stratégiai igazgatója

A Dogecoin széles körű elfogadása és a hírességek támogatása ellenére, Meltem Demirors “mániának” és a buborék klasszikus példájának minősítette.

A CoinShares stratégiai igazgatója, Meltem Demirors spekulatív mániának minősítette a Dogecoin iránti megszállottságot. Állítása szerint, szervezete elkerülte a Shiba Inu által ihletett mémérmével való foglalkozást, mert az buboréknak tűnik.

A DOGE az elmúlt hónapokban nagyon jól teljesített. A blokklánc értéke drámaian megnőtt annak eredményeként, hogy sok vállalkozás már elfogadja fizetőeszközként. A DOGE jelenleg 0,277 dolláron áll, ami 450 százalékos növekedést jelent az év elejétől nézve.

A Dogecoin általánosan elismert fizetési eszköz lett, miután több alkalommal megkapta Elon Musk elismerését és segítségét tweetjei által.

A DOGE népszerűsége az Egyesült Államokon kívül is nőtt. Az AirBaltic, Lettország legnagyobb légitársasága is lehetővé tette az utasok számára, hogy repülőjegyet foglaljanak vele.

A KÖZLEMÉNYBEN EZ ÁLLT

A dogecoin “határozottan mánia” – mondta a CNBC interjújában Meltem Demirors. A Shiba Inu ihletésű mémérme a CoinShares CSO szerint a buborék egyik gyakori példája:

“Véleményem szerint ez egy klasszikus buborékfajta. Nem foglalkozunk dogecoin kereskedelemmel.”

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója azt mondja, annak ellenére, hogy mindkét kriptovaluta (bitcoin és doge) ára az egekbe szökött, azt állítja, hogy a tervezésük jelentősen eltér egymástól.

Jim Cramer, a bitcoin másik rajongója a DOGE-t játékhoz hasonlította. A Mad Money TV műsorvezetője még magasabbra lépett, azt állítva, hogy a DOGE megvásárlása lényegében szerencsejáték:

”A Dogecoint hobbinak tartom. A szerencsejáték szórakoztató tevékenység, de nem hinném, hogy hype-olni kellene.”

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!