Legfrissebb

A Cardano Fund a COTI-ba invesztál az intelligens szerződés bevezetése előtt

A Cardano megerősítette kapcsolatait a COTI-val azáltal, hogy kockázati alapján keresztül egy nem nyilvános összeget fektetett be a blockchain projektbe.

CFund névre keresztelt ökoszisztéma-kockázati alapjának felhasználásával a Cardano megtette első befektetését a COTI-ba. Az üzlet részeként az úgynevezett „Finance on the blockchain” projekt frissíti a belső fejlesztésű ADA Pay rendszert.

Charles Hoskinson hozzátette, hogy a blokklánc célja, hogy kihasználja a COTI fejlett fintech architektúráját a jövőbeli pénzügyi alkalmazások lehetővé tétele érdekében a Cardanón.

A cFund-ot kifejezetten a Cardano ökoszisztémán belül működő projektek támogatására hozták létre. A Wave Financial kezeli az alapot.

Bár a beruházás pontos nagyságát nem árulták el, további bejelentések várhatók valamikor 2021-ben.

https://cryptobriefing.com/cardano-fund-invests-coti-ahead-shelley-launch/

A A Cardano Fund a COTI-ba invesztál az intelligens szerződés bevezetése előtt bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!