Legfrissebb

A 3 éves Lily cukorkákkal magyarázza el, hogyan működik a bitcoin

Mindenekelőtt azt kell mondjam, elolvadtam, megzabálom.. Másodsorban, Tyler Winklevoss szerint, Lily talán jobban érti a bitcoin működését mint a legtöbb bankár.

Mondjuk azok valószínűleg csak nem akarják érteni, mert tudják mi a félelmük tárgya. Egy olyan pénzügyi rendszer, ami anonim, decentralizált mert nem irányíthatja semmilyen bank és még az utalása is ezerszer olcsóbb mint egy banki transzfer.

Ezután Lily elkészítette következő showműsorát, ahol Michael $aylort interjúvolta meg, aki 2 milliárd dollárt fektetett bitcoinba. Elmondta, hogy akkor vesztette hitét a pénzben mikor az egész pénzügyi rendszer elromlott. Utánajárt a digitális kriptopénznek és rájött ez tartani fogja az értékét, valamint egy teljesen új pénzügyi technológia, amit mindenkinek meg kell ismernie. Saylor a mai napig terjeszti az információt és ha ideje engedi, még több bitcoint vesz magának.

Legfrissebb

Hírbeküldés - hírközlés

Ft 10.000 /alkalom
Szeretnéd, hogy leközöljünk egy általad írt hírt, információt vagy egy eseményt? Nincs más teendőd, mint kifizetni a fenti összeget és megjelentetjük a kért tartalmat.
  • Amint az összeg kifizetésre kerül, felvesszük veled a kapcsolatot! A befizetésről számlát állítunk ki, melyet elektronikus úton juttatunk el hozzád!

Árfolyamok

CurrencyRate

Ne maradj le semmiről!

Hírek, események, elemzések, oktatás, VIP infók!